INTENSIVOS 2022

INTENSIVO LES PLANES 02/04/22

INTENSIVO LES PLANES

Taller Intensivo de Danza Improvisación (basado en los principios del CI)

Día: Sábado 2 de Abril

Horário: de 11:00 a 14:00

Precio: 20€

Lugar: Les Planes  (Al lado de la estación FGC)

Inscripciones: siamb.contact@gmail.com

Con este intensivo daremos inicio al ciclo de iniciación a la danza improvisación que queremos abrir los miércoles de Abril- Mayo en les Planes.

Poniendo atención a nuestro sistema perceptivo podemos crear un espacio presente amplio y habitable donde realizar nuestras acciones. Una zona ancha donde establecer vínculos, sintonizar con los ritmos de los demás y entrar en armonía con nuestro entorno.


intensivo lleida 03/04/22

Llenguatge Físic (CI)

Taller de Dansa Improvisació basat en els principis del CI

Posant atenció al nostre sistema perceptiu podem crear un espai present ampli i habitable on realitzar les nostres accions. Una zona ampla on establir vincles, sintonitzar amb els ritmes dels altres i entrar en harmonia amb el nostre entorn.

Quan analitzem els canvis, les mecàniques i les dinàmiques del pes, podem captar els ritmes que es generen i percebre la musicalitat de cada dansa.

Atorgant-los qualitats especifiques i definint els extrems oposats de cada gest, podem generar rols durant la dansa que ens portin a un diàleg viu i interessant.

Moviment pendular, suspensió, retorn, contracció, expansió, espiral… Aprofundir en la mecànica del moviment per descobrir la dramatúrgia implícita a cada acció.

Transitar entre la intenció i l’escolta, entre la inèrcia i la direcció, entre la pressió i el suport… basant el nostre llenguatge físic en la claredat de l’alternança, tant al propi cos com a les dinàmiques que apareixen al duo.

Mantinc els meus ulls oberts per percebre la llum, no només per veure, sinó també per escoltar. D’aquesta manera, la informació actua en el meu cos com a suport, generant una resposta eficaç i sensible, no mental ni condicionada socialment.

Sintonitzant-me amb el tot des de la meva atenció física, formant part i la trobada de la natura, fins a desaparèixer-hi.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.